Priser

Behandling ½ times varighed 500,- 

Afbud helst dagen før, dog senest kl 9.00 samme dag.

Helsingør Osteopati er ikke en del af den offentlige sygesikring, dvs. du behøver ikke en henvisning fra din læge for at komme til behandling. 

Tilskud fra sygeforsikringen Danmark 88,- kr 
Forskelen mellem Sygeforsikringen Danmark og den offentlige sygesikring

Der er nogle væsentlige forskelle på sygeforsikringen Danmark og den offentlige sygesikring som har betydning for din behandling. 

Sygeforsikringen Danmark er en privat organisation som du skal betale for at være medlem af. De giver bl.a. tilskud til fysioterapi og det er ligemeget om det er en klinik der er under den offentlige sygesikring eller ej. 

Den offentlige sygesikring giver kun tilskud til fysioterapi hvis fysioterapeuten har et ydernummer, dvs. at han/hun arbejder under den offentlige sygesikring. 

Helsingør Osteopati er IKKE under den offentlige sygesikring så der gives ikke tilskud herfra, kun hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark gives tilskud herfra. 
Sundhedsforsikring

Vi behandler også skader der skal dækkes af private sundhedsforsikringer og dem som er tegnet via din arbejdsplads. Der er dog visse ting du skal undersøge før du kommer i behandling 

Undersøg om jeres forsikring dækker behandlingen når fysioterapeuten ikke arbejder under den offentlige sygesikring. Ofte er dette ikke noget problem. Undersøg hvor mange behandlinger de stiller til rådighed, oftest er det 10 eller 12. 

Den vigtigste ting du skal huske er at hos Helsingør Osteopati lægger du selv ud for behandlingen og efterfølgende kan du indsende din faktura til forsikringen. På denne måde undgår vi en masse administration og kan koncentrere os om at behandle. 
Helsingør Osteopati Klinik
Ved Jesper Kreiberg Jensen
Stengade 19, a 1. Sal
3000 Helsingør
Telefon: 49 20 12 40
Mail: klinik@dinosteopat.dk
Åbningstider

mandag - fredag kl 9-17

Weekend og helligdage lukket
Sekretær tid
mandag & tirsdag fra kl 9-12

Helsingør Osteopati Klinik © 20223